Хан повертається: перший трейлер фільму "Форсаж 9" заінтригував мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Хан повертається: перший трейлер фільму "Форсаж 9" заінтригував мережу

Хан повертається: перший трейлер фільму "Форсаж 9" заінтригував мережу
Джерело:  online.ua

Студія Universal Pictures випустила перший офіційний трейлер нової частини популярного фільму "Форсаж 9". У відео раптово з'явився Хан Сол-О, який вважався загиблим. Фанати в захваті від повернення в фільм ключового персонажа - останній раз шанувальники бачили Хана в сьомій частині "Форсажу", передає ONLINE.UA.

У першому трейлері автори нового "Форсажу" розкрили сюжет картини. Судячи з відео, головному герою Домініку Торетто, роль якого грає Вин Дизель, доведеться протистояти рідному брату Джейкобу - злодієві, вбивці і гонщику. Він стане новим персонажем "Форсажу", про якого раніше не знали глядачі. Також в новій частині з'являться Мішель Родрігес (Летті Ортіс), Наталі Еммануель (Рамзі), Джордан Брюстер (Міа Торетто), Тайріз Гібсон (Роман Пірс), репер Лудакріс (Тедж Паркер) та інші.

Головною інтригою нового "Форсажу" стала поява Хана Сол-О, який вважався загиблим - в кінці шостого фільму франшизи його машина вибухнула в результаті аварії, підлаштованої Деккардом Шоу (Джейсон Стейтем). Поки неясно, як Хану вдалося вижити, але шанувальники фільму не натішаться його поверненню в "Форсаж".

"Я тільки що побачив трейлер "Форсажу 9" і живого Хана ??? Що?", "Так, вражений "Форсаж 9". Хан повернувся! Так, сер!!", - бурхливо радіють шанувальники фільму в мережі.

Відразу після прем'єри трейлера актор Сол Кан прокоментував повернення свого героя в "Форсаж 9". Він зізнався, що відчуває щиру радість з цього приводу.

"Це емоційно - я відчуваю, що повертаюся до родини. Таких відчуттів не було в моєму житті з моменту останнього "Форсажу", - зізнався Кан на концерті в Майамі.

Нагадаємо, Хан Сол-О був одним з ключових персонажів у фільмі "Потрійний форсаж: Токійський дріфт". Його роль виконав актор Сон Кан. Після загибелі Хана фанати Сол-О вимагали справедливості по відношенню до їх улюбленого героя і навіть запустили в соцмережі хештег #JusticeForHan ( "Правосуддя для Хана"). І тепер, коли стало відоме про повернення Хана, вони емоційно обговорюють цю подію в мережі, оскільки не вірили, що "голос аудиторії" почують творці фільму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що восьма частина Форсажу "стала абсолютним рекордсменом за касовими зборами в світі. На сьогоднішній день" Форсаж "є найбільшою і прибутковою франшизою студії Universal - загальносвітові касові збори всіх частин складають понад 5,8 млрд доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?