Харків розбурхало жорстоке вбивство дівчини-адвоката
Категорія
Події
Дата публікації

Харків розбурхало жорстоке вбивство дівчини-адвоката

Харків розбурхало жорстоке вбивство дівчини-адвоката
Джерело:  online.ua

Увечері 22 грудня в селищі Циркуни під Харковом вбили 35-річну жінку-адвоката Тетяну Попову, яка в 2015 році була кандидатом в депутати Харківської районної ради.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  newsroom.kh.ua.


Про вбивство повідомили в поліції 22 грудня.


Близько 19:40 у четвер охоронець місцевої сільськогосподарської фірми виявив юриста підприємства, що лежала в снігу в непритомному стані, і відвіз її в лікарню. Однак жінка померла, не приходячи до тями.


Зловмисник завдав своїй жертві удар ножем і зламав шию.


Читайте також:  Вбивство посла Росії: у зізнанні сирійських повстанців знайшли цікавий момент


Інформацію про особу загиблої підтвердила виданню Рада адвокатів Харківської області.


«Як розповіли в місцевій раді адвокатів, вона деякий час вважалася адвокатом в Козятині, проте за фактом юридичної практики не вела. У 2012 році вона очолила товариство з обмеженою відповідальністю "Інвестиційна група" Велес-Агро", яке займалося сільськогосподарською діяльністю в Харківській області», - також зазначає видання.


Попова займалася в тому числі політичною діяльністю. У 2015 році вона балотувалася в Харківську районну раду від партії "Наш край", проте вибори програла.


На думку колег Попової, її вбивство може бути пов'язане з адвокатською діяльністю, так як за останній час загибла виграла кілька великих справ.


Серед відкритих даних журналісти знайшли тільки відомості про судовий позов між її компаній і фермером з Циркунів, якого суд зобов'язав відшкодувати 33 тисячі гривень за знищений урожай.


У загиблої залишився 14-річний син.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Харкові в середині грудня суперечка двох чоловіків завершилася вбивством одного з них прямо на вулиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?