Харлан виграла Кубок світу з фехтування на шаблі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Харлан виграла Кубок світу з фехтування на шаблі

Харлан виграла Кубок світу з фехтування на шаблі
Джерело:  online.ua

Українка Ольга Харлан стала переможницею загального заліку Кубка світу з фехтування на шаблі у 2018 році, передає ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Міжнародної федерації з фехтування.

Українська чемпіонка набрала 190 залікових балів. Другою стала росіянка Софія Вєлікая, в якої 175 пунктів. На третій сходинці - Анна Мартон з Угорщини - 159 очок.

Зазначимо, що Харлан могла обійти в Кубку світу росіянка Вєлікая, але у фіналі чемпіонату з світу з фехтування, що нині проходить в китайському Усі, поступилася своїй співвітчизниці Софії Поздняковій.

 Нагадаємо, 24 липня Ольга Харлан завершила виступи на чемпіонаті світу з фехтування в 1/16 фіналу. На цій стадії Харлан поступилася 35-му рядку світового рейтингу FIE Яці Шао з Китаю з рахунком 13:15.

Ольга Харлан — українська фехтувальниця (шабля), олімпійська чемпіонка 2008 року у командній першості, бронзова призерка Олімпіади 2012 року, п’ятиразова чемпіонка світу в командній першості, семиразова чемпіонка Європи, ЗМСУ з фехтування, найкраща спортсменка року та найкраща спортсменка місяця (5 разів) в Україні. 29 березня 2016 року ім’я Ольги Харлан було вписано у міжнародний Зал слави FIE.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ольга Харлан перемогла на етапі Кубка світу в Мексиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?