Харлі Квінн вже не та: Марго Роббі шокувала кадрами зі знімального майданчика
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Харлі Квінн вже не та: Марго Роббі шокувала кадрами зі знімального майданчика

Харлі Квінн вже не та: Марго Роббі шокувала кадрами зі знімального майданчика
Джерело:  online.ua

Популярна голівудська акторка та зірка фільму "Загін самогубців" Марго Роббі, яка знову грає лиходійку Харлі Квінн у новому фільмі "Хижі птахи" (Birds of Prey) за коміксами DC, показала новий образ своєї героїні на знімальному майданчику, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Журналістам вдалося сфотографувати Роббі під час знімання у Лос-Анджелесі.

Фанати фільму "Загін самогубців" можуть роздивитися один з образів Харлі у майбутній стрічці. На героїні – рожевий кроп-топ, джинсові шорти, яскрава куртка і безліч татуювань.

Що цікаво, шанувальникам новий стиль Харлі не дуже сподобався - вони завзято критикують таке рішення стилістів.

"Це не наша Харлі; не надто сексуально; навіщо вони все зіпсували?; це не Харлі Квінн, а просто дешевий клоун; стилістів після цього потрібно звільнити; чудернацько", - пишуть користувачі мережі в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше незалежні експерти з аналітичної компанії Go Compare назвали ім’я акторки, яка найчастіше знімалась у провальних фільмах. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?