Хай не розслабляється: "95 Квартал" поскаржився на Зеленського та анонсував номер про нього
Категорія
Україна
Дата публікації

Хай не розслабляється: "95 Квартал" поскаржився на Зеленського та анонсував номер про нього

Хай не розслабляється: "95 Квартал" поскаржився на Зеленського та анонсував номер про нього
Джерело:  Детектор медіа

В "95 Кварталі" скаржаться, що їм буде важко жартувати над своїм колишнім лідером, а тепер президентом України Володимиром Зеленським, бо він "не дуже смішний". Однак колишні колеги не розгубилися: вони вже готують пародію на главу держави, передає ONLINE.UA з посиланням на "Детектор медіа".

Співвласник студії "Квартал 95" Борис Шефір, який є братом першого помічника президента Сергія Шефіра зазначив, що пародіювати Зеленського буде надзвичайно важко.

"Вова не смішний. Він не говорить дурниць. Він смішний тільки на сцені, коли когось пародіює. А так він не буде, як Кличко, говорити різну нісенітницю або, як Ляшко зі своїм андеграундом. Але пародію на Володю ми вже придумали. Хто буде його пародіювати – не скажу. Швидше за все, він буде таким собі нормальною людиною, який потрапив в дурдом і всьому дивується. Така у нас концепція", – сказав Шефір.

Він додав, що гумористи знають, як пародіювати президента ззовні, але ще не до кінця розуміють, як його вставити в гумористичні шоупрограми. За словами Шефіра, колеги не втратять можливості пожартувати над Зеленським, якщо він скаже якусь нісенітницю.

"Нехай тільки спробує. Але він не скаже, він розумний хлопець. Зрозумійте, він у нас найкращий автор. Я сам автор, і я хороший автор. Але Володя – це один з тих авторів, хто краще мене. У нього вище політ. Тому будемо дивитися", – додав він.

Як повідомляв  ONLINE.UA, очільник виборчого штабу "Слуги народу" Олександр Корнієнко заявив, що від політсили до Верховної Ради планує балотуватися актор студії "Квартал 95" Юрій Корявченков (Юзик), а також кілька учасників "Ліги сміху".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?