Хай пише заяву: Данилюк вперше розповів про конфлікт з Богданом
Категорія
Політика
Дата публікації

Хай пише заяву: Данилюк вперше розповів про конфлікт з Богданом

Хай пише заяву: Данилюк вперше розповів про конфлікт з Богданом
Джерело:  BBC

Колишній секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Данилюк зізнався, що мав доволі непрості відносини з колишнім адвокатом власника "ПриватБанку" Ігоря Коломойського, а тепер керівником Офісу президента Андрієм Богданом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВВС.Україна".

"Я вважаю, що якщо ми говоримо про конфлікт інтересів, то Богдан має написати вже не жартівливу, а реальну заяву, як це зробив я. І все. Це була б професійна позиція... Богдан під час націоналізації "ПриватБанку" представляв інтереси олігарха Ігоря Коломойського і намагався формувати позицію тоді ще кандидата у президенти стосовно цього процесу", - каже Данилюк.

Політик зазначив, що має з Богданом напружені стосунки, але заявив, що йдеться не про справу "ПриватБанку".

"Ні, ми просто з ним абсолютно різні цінності маємо, різні підходи, різний бекграунд. Я просто пів життя прожив за кордоном, бачив, як все працює в розвинених країнах. Тобто хочу, щоб Україна була успішна і розумію, що для цього необхідно. Щоб будувалася прозора влада, щоб були незалежні інституції. Ми тут звикли, що у нас у всіх є телефони і ми зараз кого треба наберемо і "порішаєм" зараз. Це точно - минуле, і це те, що тягне Україну назад. Люди, які приносять це у нову владу, вони несуть надзвичайні ризики", - наголосив Данилюк.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Богдан влаштував "рознос" в ОПУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?