Хай забираються з Криму та Донбасу: у Трампа виступили з жорсткою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Хай забираються з Криму та Донбасу: у Трампа виступили з жорсткою заявою

Хай забираються з Криму та Донбасу: у Трампа виступили з жорсткою заявою
Джерело:  online.ua

Американський радник з питань національної безпеки Джон Болтон заявив у п'ятницю, що було б корисно, якби Росія забралася з Криму та Донбасу, перестала втручатись у вибори в США і була менш нав'язливою на Близькому Сході, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Було б корисно, якби вони (росіяни) перестали втручатися в наші вибори, забралися з Криму та Донбасу в Україні, припинили використання нелегальної хімічної зброї для здійснення спроб вбивства росіян у екзилі на Заході, і якби вони були менш нав'язливими на Близькому Сході", - сказав Болтон.

Окрім того, радник Трампа додав, що Вашингтон нині вирішує, чи буде він вводити додаткові санкції проти Росії щодо отруєння колишнього російського шпигуна СергіЯ Скрипаля та його доньки у Великій Британії.

Болтон зазначив, що не знає про "будь-які санкції щодо державного боргу", про які пишуть росЗМІ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прес-секретар президента Росії  Дмитро Пєсков заявив, що Кремль розцінює рішення США вийти з Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (РСМД)  як вияв наміру Вашингтона вступити в гонку озброєнь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?