HBO може продовжити серіал «Чорнобиль» ще на одну серію
Категорія
Культура
Дата публікації

HBO може продовжити серіал «Чорнобиль» ще на одну серію

HBO може продовжити серіал «Чорнобиль» ще на одну серію
Джерело:  online.ua

Творці американського міні-серіалу «Чорнобиль» розглядають можливість створення в його рамках ще одного додаткового епізоду. Очікується, що шоста серія буде зніматися у Києві та Прип’яті. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку Управління туризму Київської міської державної адміністрації.

За інформацією столичної мерії, представники телеканалу HBO збираються зняти документальную серію про те, як зараз виглядає Чорнобильска «зона відчуження» після 33 років з моменту вибуху 4-го енергоблока ЧАЕС.

Також творці серіалу планують включити в нього кілька інтерв’ю зі свідками аварії в Припяті. Як відомо, кілька прототипів героїв телесеріалу ще живі та мешкають у Києві. Зокрема колишній директор Чорнобильської атомної станції Брюханов та інженер Ананченко, герой якого на екрані брав участь у відкачуванні забрудненої води під зруйнованим реактором.

Сьогодні також стало відомо, що український телеканал «1+1» з 18 червня розпочинає показ міні-серіалу «Чорнобиль». Протягом трьох вечорів його зможуть побачити мільйони телеглядачів в нашій країні.

Нагадаємо, що в рейтингу авторитетного сайту IMDB серіал «Чорнобиль» зайняв перше місце за популярністю серед глядачів усього світу, обігнавши «Гру престолів».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?