HBO може зняти серіал за книгами про Гаррі Поттера — Bloomberg
Категорія
Культура
Дата публікації

HBO може зняти серіал за книгами про Гаррі Поттера — Bloomberg

HBO може зняти серіал за книгами про Гаррі Поттера — Bloomberg
Джерело:  online.ua

Компанія Warner Bros. близька до завершення угоди щодо зйомок нового телесеріалу про Гаррі Поттера. Його транслюють на стрімінговому сервісі HBO Max.

Джерело: Bloomberg

HBO планує зняти серіал про Гаррі Поттера

Після успіху минулої екранізації книги про “Гаррі Поттера”, яка складалася з півфільмів по кожній частині, Warner Bros., материнська компанія HBO, планує зняти серіал про Гаррі Поттера.

Головний виконавчий директор цієї компанії Девід Заслав і керівник HBO Кейсі Блойс переконують Джоан Роулінг створити серіал, проте, словами Bloomberg, погода ще не укладена.

Раніше компанія сподівається, що серіал може стати “наріжним каменем” нової стрімінгової стратегії HBO, яку наступного тижня оголосити компанія Warner Bros.

Повідомляється, що основною ідеєю цієї стратегії буде поява нового контенту, зокрема фільмів і телешоу, заснованих на історіях і персонажах, які глядачі вже знають.

Яким буде серіал про Гаррі Поттера

Повідомляється, що серіал дозволяє сильніше заглибитися у світ книг Роулінга, багато з яких мають понад 500 сторінок.

Кожен сезон серіалу базуватиметься на одній із книг Джоан Роулінг.

Сюжет розгортатися у світі чарівників і досліджувати нові сюжетні лінії, невідомі раніше.

Повідомляється, що Роулінг погодила сценічну адаптацію п’єси та атракціону в тематичному парку, проте все ще не підписала створення нових фільмів чи телешоу.

Також зазначається, що авторка буде залучена до створення серіалу, щоб переконатися в його відповідності оригінальному матеріалу, але не буде виступати в якості його основного твору.

Представник Warner Bros. відмовився від коментарів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?