HBO запустив у розробку нові серіали за мотивами "Гри престолів"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

HBO запустив у розробку нові серіали за мотивами "Гри престолів"

HBO запустив у розробку нові серіали за мотивами "Гри престолів"

Телеканал HBO розробляє чотири сценарії за мотивами культового фентезійного серіалу "Гра престолів".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Hollywood Reporter.

Наразі творці серіалу не озвучують які-небудь точні дати і плани. Проте відомо, що сценаристи працюватимуть в стислі терміни.

Над сценаріями під наглядом Джорджа Мартіна працюють Макс Боренштейн ("Конг: Острів Черепу", "Годзілла"), Джейн Голдман ("Kingsman: Секретна служба"), Брайан Хельгеланд ("Робін Гуд") і Карлі Врей ("Божевільні", "Залишені").

Читайте також: З’явився рекламний ролик нової "Гри престолів": опубліковано відео

Ці четверо сценаристів покликані розробити чотири варіанти розвитку історії. Кожна з історій розвиватиметься в різний час існування Вестероса, але як вони будуть пов'язані зі світом "Гри престолів", поки не повідомляється.

Також відомо, що в майбутньому сценарії можуть лягти в основу сиквелів або приквелів. Цілком ймовірно, що буде узятий в роботу лише один з сценаріїв.

Нагадаємо, прем’єра сьомого сезону серіалу "Гра престолів" призначена на 16 липня 2017 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі опублікували перші офіційні фотографії з сьомого сезону культового серіалу "Гра престолів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?