Хіба діти не мають рації? Соцмережі киплять через протести в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Хіба діти не мають рації? Соцмережі киплять через протести в Росії

Хіба діти не мають рації? Соцмережі киплять через протести в Росії
Джерело:  online.ua

У соцмережах продовжують гаряче обговорювати масові мітинги в Росії, які відбулися 26 березня, особливу увагу коментатори приділяють тому, що на акціях була присутня велика кількість школярів і студентів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter і Facebook.

Читайте також: Ма сові протести в Росії: Медведєв насмішив мережу зізнанням
Так користувач Сталінгулаг написав: "Сьогодні дітей менти закидали в автозаки і жодна мразь, яка нібито захищає права дітей, не вякнула. Це все, що потрібно знати про "захисників".



Публіцист і журналіст Костянтин Скоркін: "Мізуліна вже закликає "вилучати з сімей" неповнолітніх учасників протестів. Давайте, давайте, буде вам і білка, буде і свисток".



звенящий сыч: "Дітям, як відомо, загрожують тільки західні геї і діснеївські мультики. Ну і Гаррі Поттер ще".



Вязаный Твитер‏ : "Щиро вважаю му * аками тих дорослих, які з дому волали «Хто вивів школярів?», а не вийшли і не стали поруч з ними, щоб захистити".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США різко засудили затримання активістів на мітингах в Росії, а також закликали звільнити опозиційного політика Олексія Навального.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?