H&M відкриє третій магазин в Україні - уже відома дата
Категорія
Україна
Дата публікації

H&M відкриє третій магазин в Україні - уже відома дата

H&M відкриє третій магазин в Україні - уже відома дата
Джерело:  online.ua

Один з найбільших в світі модних рітейлерів H&M 12 вересня відкриє ще один магазин у ТРЦ River Mall у Дарницькому районі Києва, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу компанії.

Таким чином, компанія розширить українську торговельну мережу до трьох магазинів. Прес-служба компанії Colliers International, ексклюзивного брокера ТРЦ, повідомила 15 серпня, що двоповерховий магазин буде представлений у новій концепції інтер'єру та матиме площу 2,9 тисяч квадратних метрів.

Варто зазначити, що у новому магазині вперше в Україні буде представлено чоловічу лінію H&M Sport.

Як відомо, шведський рітейлер H&M вийшов на український ринок у 2018 році, відкривши перший магазин площею 2,9 тисяч квадратних метрів у ТРЦ Lavina Mall. Другий магазин бренду відкрився у жовтні 2018 року у ТРЦ Sky Mall.У фінансовому звіті компанії зазначається, що наприкінці 2018 року штат співробітників H&M в Україні налічував 113 осіб. За результатами 2018 року обсяги продажу мережі H&M (два магазини) в Україні становили 57 млн шведських крон (близько 6 млн доларів).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що с отні киян прийшли за кілька годин до довгоочікуваного відкриття нового H&M в жовтні 2018 року,  щоб зайняти чергу і стати першими покупцями магазину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?