Хоч щось не вкрали: Зеленський розсмішив мережу красномовним фото з АП
Категорія
Україна
Дата публікації

Хоч щось не вкрали: Зеленський розсмішив мережу красномовним фото з АП

Хоч щось не вкрали: Зеленський розсмішив мережу красномовним фото з АП
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський не втомлюється дивувати користувачів мережі цікавими фото, які демонструють, як проходять його перші дні на посту президента країни. Цього разу політик опублікував фото зі спортзалу в Адміністрації президента на вулиці Банковій. Володимир Зеленський дуже втішився, що там не вкрали гантелі.

Відповідний пост з'явився зранку 31 травня у Facebook глави держави, передає ONLINE.UA

"На Банковій . Хоч гантелі не вкрали", - підписав Зеленський фото, очевидно натякаючи на скандал зі зникненням техніки в ситуативній кімнаті АП.

Варто зазначити, що на фото також присутній голова Адміністрації президента Андрій Богдан.

Лише за годину пост українського лідера зібрав тисячі лайків та сотні коментарів - як позитивних, так і негативних.

 "Бачимо, ви пане Президент ,разом із своєю командою, дуже важливими справами займаєтесь. Не смішно; Ось так треба рекламувати здоровий спосіб життя ; Чудово! В здоровому тілі - здоровий дух! А після залу завжди краще працюється: багато енергії та позитиву, багато свіжих поглядів та думок!;  Шановний президенте!Ваші виборці чекають дій...де закон про зняття недоторканість депутатів і імпічмент? Зміна законів щодо штафів за вирубку лісів???; А ви молодці. Тренування ніхто не відміняв", - пишуть користувачі мережі в коментарях до фото.

До слова, 28 травня новопризначений секретар РНБО Олександр Данилюк заявив, що із ситуаційної кімнати в АП зникли монітори і сервери із секретною інформацією. Він опублікував відео, на якому показав ці кімнати.На це відреагував прес-секретар Петра Порошенка Святослав Цеголко. Він заявив, що техніка у кімнаті була орендована і потім повернута власнику, а також він заперечив, що на серверах була конфіденційна інформація.

Варто зазначити, що Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом зникнення моніторів та серверів секретної інформації з Адміністрації президента.

Як повідомляв  ONLINE.UA, голова Адміністрації президента  Андрій Богдан заявив, що команда Володимира Зеленського готова до перемовин з Росією  принаймні для того, аби повернути українців з полону агресора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?