Хоче сотворити історію - промоутер розкрив приголомшливі плани Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Хоче сотворити історію - промоутер розкрив приголомшливі плани Усика

Хоче сотворити історію - промоутер розкрив приголомшливі плани Усика
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик не хоче завершувати свою професійну кар'єру найближчим часом. Спортсмен бажає досягти дивовижних досягнень перед цим. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на SkySports.

За словами промоутера боксера Олександра Красюка, той планує стати подвійним абсолютним чемпіоном.

"Усик поки не планує завершувати кар'єру. Він буде рухатися вгору, якщо продовжить вигравати. Кожен повинен рано чи пізно закінчити кар'єру, але Усик хоче створити історію, ставши єдиним, кому вдасться завоювати титул абсолютного чемпіона світу у двох вагових категоріях", - пояснив менеджер.

Нагадаємо, Усик став абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі. Після він вирішив змінити категорію та піти у суперважку вагу.

На цьому шляху українець зустрівся з американцем Чаззем Візерспуном. Той програв, надавши таким чином Усику перемогу у його дебютному двобої у новій категорії.

У майбутньому український боксер планує зустрітися з Дереком Чісорою та Ентоні Джошуа. Плани щодо цих боїв порушила пандемія коронавірусу COVID-19. Через поширення інфекції майже усі країни світу ввели жорсткий карантин, що унеможливило проводити будь-які масові заходи, зокрема й спортивні.

Нагадаємо, 33-річний Усик провів на професійному рингу 17 боїв, з яких переміг в усіх. З низ 13 боксер досягнув нокаутом суперника.

Як повідомляв ONLINE.UA, менеджмент українського боксера Олександра Усика та британця Дерека Чісори працюють над організацією нового бою після карантину, однак це потребує зусиль та часу.

За словами промоутера українця Олександра Красюка, наразі вони намагаються підібрати місце для двобою, однак ймовірних локацій — дуже багато. Деталі — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?