Хочу кинути виклик: Alyona Alyona приголомшила фанатів сміливим рішенням
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Хочу кинути виклик: Alyona Alyona приголомшила фанатів сміливим рішенням

Хочу кинути виклик: Alyona Alyona приголомшила фанатів сміливим рішенням
Джерело:  online.ua

Найвідоміша реп-виконавиця України Alyona Alyona регулярно тішить своїх фанатів яскравими світлинами та динамічними відеороликами, однак цього разу вона здивувала мережу дійсно сміливим та неочікуваним рішенням. Артистка заявила, що всерйоз налаштована позбутись зайвих кілограмів. Окрім того, вона зізналася, скільки зараз важить та на скільки хоче схуднути. Alyona Alyona розповіла, що наразі її вага складає 127,4 кілограма. Реперка заявила, що хоче схуднути і цифру для цього обрала досить символічну. За рік вона планує позбутись 29 кілограмів, передає ONLINE.UA.

"Хочу кинути собі виклик. Мені виповнилося 29 років. Я хочу кинути собі виклик і спробувати схуднути за рік на 29 кілограмів, щоб наступного дня народження я важила трохи менше, ніж сьогодні", – зазначила в інста-сторіс Alyona Alyona.

Окрім того, красуня вирішила не приховувати причину такого рішення. Вона наголосила, що схуднення стане своєрідною авантюрою, якої їй так бракує під час карантину. За словами артистки, фанатам не варто чекати того, що зірка буде виснажувати себе дієтами та боротись з кожним зайвим кілограмом.

Що важливо розуміти, Alyona Alyona завжди пишалася своїми пишними формами. Реперка з легкістю постає перед камерами у прозорому вбранні чи публікує фото в купальнику. Окрім цього, вона залюбки глузує з стандартів краси. Зірка показує на власному прикладі, що кожна людина – по-своєму красива та не повинна комплексувати через пишні форми.

"Ми такі, якими є, і будь-яке тіло є привабливим, гарним", – заявляла вона.

Співачка вже розпочала процес схуднення й навіть пообіцяла фанатам висвітлювати все у мережі. Alyona Alyona буде ділитись з прихильниками інформацією щодо харчування чи тренувань, аби кожен зміг повторити це вдома.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Alyona Alyona і Kyivstoner запалили мережу яскравим кліпом  на пісню "Рятувальний круг".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?