Хочу заспокоїти всіх - Кличко невідкладно звернувся до киян
Категорія
Україна
Дата публікації

Хочу заспокоїти всіх - Кличко невідкладно звернувся до киян

Хочу заспокоїти всіх - Кличко невідкладно звернувся до киян
Джерело:  online.ua

З 1 серпня стає чинним новий тариф на передачу електроенергії, який встановив "Укренерго". У КМДА на тлі підвищення ціни вирішили заспокоїти киян. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг мера Віталія Кличка.

За його словами, міський електротранспорт не стане дорожчим для мешканців.

"Я хочу заспокоїти всіх. Столична влада не планує піднімати тариф на проїзд у міському електротранспорті. Адже ми розуміємо, що це вдарить по кишенях киян. Тому будемо шукати додаткові ресурси в міському бюджеті для компенсації транспортним підприємствам", - пояснив Кличко.

Політик додав, що наразі весь рухомий склад "Київпастрансу", станції швидкісного трамвая, міської електрички й фунікулеру дають змогу сплачувати за проїзд е-квитком замість готівки. Згідно з офіційними розрахунками, близько половини пасажирів вже так роблять.

"Місто планує повністю перейти на безконтактні способи оплати за проїзд. Тим самим виключивши готівку у громадському транспорті столиці", - підкреслив Кличко.

Мер також нагадав киянам про посилені перевірки щодо порушень карантину у закладах, що тривають останні тижні. Влада нещодавно закрила кілька нічних клубів, а за попередню добу ухвалила санкції щодо ще кількох закладів.

Від початку епідемії у Києві виявили 6 238 випадків коронавірусу COVID-19. Кількість померлих сягнула 124, інші 2 109 одужали.

Як повідомляв ONLINE.UA, ситуація з COVID-19 у Києві станом на початок липня залишається напруженою. Столична влада у зв’язку з цим вирішила посилити окремі обмеження.

За словами мера Віталія Кличка, рішення ухвалили відповідно до урядової постанови щодо протиепідемічних заходів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?