Ходорковський назвав дату відходу Путіна з Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

Ходорковський назвав дату відходу Путіна з Кремля

Ходорковський назвав дату відходу Путіна з Кремля
Джерело:  online.ua

Російський опозиційний політик Михайло Ходорковський вважає, що президент Росії Володимир Путін відсторониться від влади в Кремлі не раніше 2024 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Ходорковського «Независимой газете».
«Діяльність руху «Відкрита Росія», який ви очолили, будується на перспективу відставки президента Володимира Путіна. Ви дійсно так впевнені, що режим Путіна впаде сам?», - запитав Ходорковського інтерв'юер.
«Я вважаю, що Путін - людина здорова і чудово розуміє, що або він йде, або все погано скінчиться для нього і для країни. Я вважаю, що він дуже чітко вирішив, приймаючи рішення про два терміни по шість років, якщо він позначив саме ці дати, що піде в 2024 році», - відповів Ходорковський.

Читайте також: Шум навколо пам'ятника Володимиру: російський опозиціонер смішно пожартував над Путіним
«Хоча я можу допустити і варіант, за якого він змінить своє рішення, але його озвучувати поки не хотілося б», - додав російський політик.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше повідомлялося, що російський опозиціонер Михайло Ходорковський посварився з відомим журналістом Айдером Муждабаєвим через окупований Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?