Ходорковський посварився з відомим журналістом через Крим: в мережі ажіотаж
Категорія
Світ
Дата публікації

Ходорковський посварився з відомим журналістом через Крим: в мережі ажіотаж

Ходорковський посварився з відомим журналістом через Крим: в мережі ажіотаж

Російський опозиціонер Михайло Ходорковський посварився з відомим журналістом Айдером Муждабаєвим через Крим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Ходорковського.
Суперечка виникла після того, як опозиціонер повідомив про заснування в Гельсінкі руху "Відкрита Росія", головою якого він став.
У коментарях журналіст задав Ходорковському питання, чи є серед програмних цілей руху пункт про повернення анексованого Криму до складу України.



На питання журналіста опозиціонер відповів, що для російського суспільства питання Криму і його повернення Україні не є головними.



Журналіст уточнив, чи означає відповідь Ходорквського, що в разі перемоги в Росії демократичних сил вони не повернуть Крим Україні.




"Демократичний уряд буде працювати з суспільством і Україною намагаючись знайти компроміс. Ніяких рішень, всупереч позиції громадян не буде. І, на скільки я знаю, розумна більшість в Україні провокувати конфлікт з цього питання теж не стане. Нехай кримчани будують життя, як хочуть" , - відповів Ходорковський.
Користувачів мережі схвилювала позиція Ходорковського.
Леонід С. Мартинюк: "Верховенство права - питання другорядне при побудові демократичного суспільства? Михайло Ходорковський вважає, що, так. Бідна Росія".
Гаррі Каспаров: "Фейсбучне листування між Айдером Муждабаєвим і Михайлом Ходорковським ще раз продемонструвало, що значна частина російської опозиції як і раніше відкидає аксіому: демократична Росія і окупований Крим - несумісні. Фундмент нового державного устрою Росії повинен бути повністю очищений від мін злочинного минулого".
Max Nazarenko: "Вся суть російської "опозиції", в одній розмові".
Eugen McSimenkoff: "Комплекси. Вони всі з одними і тими ж тарганами. Просто у одних вони лапки піднімають на 25-30 мм, а у інших строєм ходити не вміють".
Як повідомляв ONLINE.UA,  російський опозиціонер Михайло Ходорковський пожартував з приводу відкриття пам'ятника князю Володимиру в центрі Москви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?