Ходорковський розповів, як буде міняти путінський режим
Категорія
Світ
Дата публікації

Ходорковський розповів, як буде міняти путінський режим

Ходорковський розповів, як буде міняти путінський режим
Джерело:  NV

Російський опозиціонер Михайло Ходорковський  заявив, що хоче повернутися в Росію і працювати над зміною режиму президента РФ Володимира Путіна, що там панує.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новое время.


"Я, безсумнівно, повернуся в Росію, але питання про те, яку посаду зайняти або не позичати ніякого поста, мене зараз хвилює мало. Важливо, щоб була команда, політична команда, здатна надати підтримку необхідних реформ після зміни режиму", - заявив Ходорковський.


Ходорковський вважає також, що політика західних країн щодо РФ повинна бути такою, щоб це сприяло зміні нинішньої політики Кремля.


Варто зазначити, що Михайло Ходорковський колись був найбагатшою людиною Росії, главою нафтового гіганта ЮКОС. Він провів 10 років у в'язниці в РФ за звинуваченням в ухиленні від сплати податків. В

2013 році Ходорковський був помилуваний Путіним і звільнений. Зараз він живе в еміграції в Європі.


Нагадаємо,  Ходорковський назвав напад козаків на російського опозиціонера Олексія Навального і співробітників його Фонду боротьби з корупцією фашизмом в Росії президента Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?