Холодна кров: Жан Рено у новому фільмі воює з найманцями в українських Карпатах
Категорія
Культура
Дата публікації

Холодна кров: Жан Рено у новому фільмі воює з найманцями в українських Карпатах

Холодна кров: Жан Рено у новому фільмі воює з найманцями в українських Карпатах
Джерело:  online.ua

Незабаром в України надходить у прокат фільм "Холодна кров", головну роль у якому виконав один з найвідоміших у світі французів - Жан Рено. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеоролик.

Фільмування частково відбулося в українській частині Карпат. Гори та інші мальовничі локації - озеро Синевир, зокрема - стали віддаленим регіоном Канади за сюжетом. Інші епізоди були відзняті безпосередньо у Північній Америці.

На території Франції прем'єра стрічки відбулася у 15 травня. В Україні її почнуть демонструвати у четвер, 3 жовтня.

Сюжет фільму розповідає про кілера у відставці на ім'я Генрі (Жан Рено). Він живе наодинці у глухому лісі.

Одного дня чоловік рятує життя дівчині, яка ледве не гине внаслідок аварії на снігоході. Згодом виявляється, що нова знайома Генрі - людина незвичайна.

Режисером фільму виступив Фредерік Петіжан, який до того зняв лише один фільм - "Тричі нічого" (2015).

Як повідомляв ONLINE.UA, британська служба BBC опублікувала трейлер нового мінісеріалу за оповіданням Герберта Веллса "Війна світів". На відміну від останньої масштабної екранізації Стівена Спілберга, нова стрічка розповідатиме про вторгнення прибульців у Велику Британію початку XX сторіччя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?