"Холостяк-7": названа дата старту популярного українського шоу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Холостяк-7": названа дата старту популярного українського шоу

"Холостяк-7": названа дата старту популярного українського шоу

Сьомий сезон українського реаліті-шоу "Холостяк" вийде в ефір СТБ 3 березня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-служби телеканалу.
"Гаряча прем'єра весни "Холостяк-7" зовсім скоро! Новий сезон буде неймовірним! Переконатися на власні очі можна буде з 3 березня, щоп'ятниці, о 20:00!", - сказано в анонсі романтичного проекту.
Відзначимо, новим "холостяком" став 29-річний чемпіон з плавання на короткі дистанції Дмитро Черкасов.

Читайте також: Пер ший український "Холостяк" уперше став батьком
"У кожній новій дівчині я намагаюся розгледіти матір моїх майбутніх дітей, але поки свою людину так і не зустрів. Зараз я весь вільний час присвятив будівництву свого будинку і дуже хочу створити сім'ю, щоб разом наповнити цей будинок теплом, затишком і дитячим сміхом. Коли мені надійшла пропозиція стати сьомим Холостяком, я, не сумніваючись, дав позитивну відповідь", - розповідав раніше Дмитро.


За словами Черкасова, його захопленнями є велопрогулянки, риболовля і подорожі. Крім цього він любить читати книги з езотерики та часто перечитує "Майстра і Маргариту" Булгакова. В одязі віддає перевагу класичному стилю, а в їжі - м'ясу та морепродуктам.
Зріст Дмитра Черкасова - 1м 93 см, вага - 89 кг.


Як повідомляв ONLINE.UA, герой шостого сезону реаліті-шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія розлучився з переможницею проекту Альоною Лесик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?