"Холостяк" прокоментував чутки про розставання з переможницею шоу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Холостяк" прокоментував чутки про розставання з переможницею шоу

"Холостяк" прокоментував чутки про розставання з переможницею шоу
Джерело:  Instagram

Головний герой шостого сезону реаліті-шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія підтвердив, що розлучився з переможницею проекту Альоною Лесик.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Іраклі.
Нагадаємо, напередодні Альона приголомшила шанувальників новиною про те, що вони з Іраклі більше не пара. Дівчина розповіла, що втомилася виявляти ініціативу у відносинах, і тому, незважаючи на почуття до хлопця, вирішує піти.
У свою чергу Макацарія повідав свою версію розриву відносин. Він підкреслив, що не згоден зі словами Альони.

Читайте також: Ф іналістка "Холостяка" стала співачкою: опубліковано відео
"Думаю, після заяви Альони багато хто вже в курсі про закінчення наших відносин. Чесно кажучи, у мене не було бажання що-небудь писати про особисте життя в соцмережах, але я розумію, що глядачі проекту «Холостяк», які переживали і вболівали за нас, підтримували весь цей час, хочуть почути і мою позицію. Хоч я і не згоден з формулюванням поста Альони і тим настроєм, з яким вона описала нашу ситуацію, вважаю, що це її право і її вибір. Я хочу подякувати Олені за ті приємні моменти, що були в наших відносинах - і під час проекту, і після нього. Не шкодую ні про що і вважаю, що ця глава займе гідне місце в книзі мого життя. Бажаю Альоні знайти в майбутньому своє щастя, багато добра, любові і кар'єрних досягнень", - написав він.


Альона Лесик і Іраклі Макацарія
Крім того, "холостяк" звернувся до своїх передплатників і попросив не влазити в особисте життя і не поливати брудом його і Альону.
"А вам, дорогі передплатники, глядачі проекту, доброзичливці і недоброзичливці, хочу щиро подякувати за ваші переживання, за підтримку, здорову критику і поради. Ви дійсно зробили мене сильнішим! Але не забувайте, що особисте життя і для публічних людей повинне залишатися особистим. Тож моє до вас прохання: не вторгатися в нього так грубо і не поливати його негативом, особливо в бік Альони. Усе, що відбувається в житті, - все тільки на краще", - додав Іраклі.


Як повідомляв ONLINE.UA, герой першого сезону українського телешоу "Холостяк" 36-річний хореограф і танцюрист Максим Чмерковський вперше став батьком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?