Хороша ідея - Трамп здивував світ новою заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Хороша ідея - Трамп здивував світ новою заявою

Хороша ідея - Трамп здивував світ новою заявою
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп розкритикував новину про його намір доповнити монумент на горі Рашмор своїм портретом. Він водночас назвав це гарною ідеєю, якщо оцінити ефективність його президентства. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter.

За словами державного лідера, інформація є фейком, її поширюють ворожі до нього медіа.

"Це видумані новини провальної The New York Times і CNN, який має погані рейтинги", - стверджує Трамп.

Також він додав, що не бачить нічого поганого в такій ініціативи, оскільки Сполученим Штатам вдалося досягти значних досягнень під час 3,5 роки його президентства.

Згідно з публікацією згаданого видання, Трамп поділився відповідною ідеєю з губернаторкою Південної Дакоти Крісті Ноем — штату, де знаходиться Рашмор. Джерела нібито інформували, що у 2019 році один з помічників Білого дому навіть цікавився в губернаторській адміністрації, які необхідно виконати умови для розширення монументу.

Минулого місяця Ноем приймала у себе в штаті президента. Трампу піднесли метровий муляж гори з обличчями п'яти лідерів — разом з його власним.

Нагадаємо, монумент на горі Рашмор — один з найвідоміших пам'ятників світу, його збудували у період з 1927 до 1941 роки. Він зображує Джорджа Вашингтона, Томаса Джефферсона, Авраама Лінкольна й Теодора Рузвельта — одних з найбільш видатних американців-президентів.

Як повідомляв ONLINE.UA, аналітики й експерти вже починають робити свої прогнози щодо їх результатів, оцінюють шанси чинного президента Дональда Трампа перемогти на голосуванні й зберегти за собою президентське крісло. На цей раз свій прогноз світу представив американський професор історії Аллан Ліхтман, який безпомилково передбачив перемогу п’яти президентів США, включаючи Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?