Хотіли зґвалтувати. Оля Полякова поділилася моторошною історією зі свого життя
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Хотіли зґвалтувати. Оля Полякова поділилася моторошною історією зі свого життя

Хотіли зґвалтувати. Оля Полякова поділилася моторошною історією зі свого життя
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Оля Полякова звикла відверто ділитися з фанатами усіма подробицями свого життя. Цього разу артистка пригадала моторошну історію, як сталася, коли їй було лише 16 років. Як виявилося, майбутню зірку вивезли в ліс, де хотіли зґвалтувати. За її словами, сталося це у Вінниці.

Джерело: Маша Єфросиніна

Оля Полякова зізналася, що її намагалися зґвалтувати

Шанувальники творчості артистки чудово знають, що вона провела свою юність у Вінниці.

Співачка не приховує, що їй не пощастило зіштовхнутися з рекетом у бандитському місті.

Мене і правда одного разу вивозили в ліс. І я домовилася, щоб мене відпустили. Але я пам'ятаю цю дорогу назад… Це був жах. Чого вивозили… вони хотіли мене ви*бати. Ні, мене не схопили на вулиці. Десь там з кимось були знайомі, сіли в машину, завезли. Щось там від нас хотіли. Слава богу, ніколи мене не ґвалтували,– розповідає співачка.

Як запевняє артистка, це був не поодинокий випадок.

Оля Полякова також зізнається, що одного разу її завезли на дачу і звідти вона йшла пішки.

Як Полякова змогла втекти від злочинців

Як стверджує артистка, уникнути зґвалтування їй допоміг “підвішений язик”, завдяки якому вона змогла домовитися з кривдниками.

Я вміла психологічно домовитись. Я казала, що я незаймана. Це була правда, мені було 16 років. А один мене навіть, я пам'ятаю, вивіз і завіз додому. Я йому сказала: "Уяви собі, коли-небудь ти одружишся і в тебе народиться дочка. І хтось отаке вчинить з нею, – розповідає Оля Полякова.

Співачка також не приховує, що в неї були стосунки з одним із вінницьких бандитів, які закінчилися для неї побоями та лікарнею.

Я з одним з таких почала зустрічатися і коли я захотіла його кинути, він на мене навів своїх дружбанів. Підпалив мені квартиру, вони мене побили, я лежала три місяці в лікарні. Це були огидні реалії 90-х беззаконня і безкарності, – підсумовує Оля Полякова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?