Хотіли зробити ще дорожче: Кабмін розповів, як подорожчає горілка
Категорія
Економіка
Дата публікації

Хотіли зробити ще дорожче: Кабмін розповів, як подорожчає горілка

Хотіли зробити ще дорожче: Кабмін розповів, як подорожчає горілка
Джерело:  УНН

Кабінет міністрів України після палких суперечок прийшов до консенсусу і прийняв рішення, на скільки підвищити мінімальні ціни на алкоголь.
Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
За словами першого віце-прем'єра Степана Кубіва, "нинішня мінімальна ціна не відповідає реальним витратам суб'єктів господарювання". Він уточнив, що пропонується встановити мінімальну ціну на рівні 69,78 грн за пляшку.
Під час обговорення голова МВС Арсен Аваков запропонував встановити мінімальну ціну на рівні 70 гривень. У свою чергу, Степан Кубів зазначив, що пропонували і 104 гривні.

Читайте такожзаборонили нічний продаж спиртного: соцмережі закипіли
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кабінет міністрів України в рамках бюджету-2017 підготував проект закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України" №5132, яким пропонує депутатам збільшити акцизи на алкогольні напої на 20%, а на тютюнові вироби - на 30% .

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?