Хотів піти: Мессі поділився відвертим зізнанням
Категорія
Спорт
Дата публікації

Хотів піти: Мессі поділився відвертим зізнанням

Хотів піти: Мессі поділився відвертим зізнанням
Джерело:  online.ua

Нападник іспанського футбольного клубу "Барселона" Ліонель Мессі заявив, що розглядав можливість виходу з команди. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю для El Mon a RAC1.

За його словами, йдеться про періоди повної виснаженості. Наприклад, у 2013 та 2014 році, коли між футболістом та податковою службою тривали суперечки.

"Це був важкий період для мене і для моєї сім'ї... Тоді я замислювався про те, щоб піти. Але не тому, що хотів покинути "Барсу", а через те, що тоді відбувалося", - пояснив Мессі.

Форвард додав, що ніколи не мав офіційних пропозицій від інших клубів. Він вважає, усі знають про його відданість "Барселоні", тож ніхто й не пропонував іншого для кар'єри.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники керівництва FIFA назвали Ліонеля Мессі кращим гравцем спортивного сезону 2018/19. Слід відзначити, що ця нагорода стала вже шостою для аргентинського футболіста. Опонентами Мессі стали нідерландець Вірджил ван Дейк та португалець Кріштіану Роналду.

Деякі представники великого футболу вважають, що аргентинець отримав винагороду незаслуженно та вона повинна була відійти до ван Дейка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?