Хотів створити "Новоросію": у Авакова озвучили підозри нардепу
Категорія
Політика
Дата публікації

Хотів створити "Новоросію": у Авакова озвучили підозри нардепу

Хотів створити "Новоросію": у Авакова озвучили підозри нардепу
Джерело:  online.ua

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк розповів, що  справа нардепа від "Опозиційного блоку" Миколи Скорика  виключно кримінальна і пов'язана з його злочинами, а також не виключив роль екс-голови Одеської ОДА в проекті так званої "Новоросії" .
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112 Україна.
Радник міністра підтримав рішення генпрокурора Юрія Луценка внести подання до Верховної Ради про зняття недоторканності зі Скорика.


"Безумовно, поданняя готується і буде внесено до парламенту. Я вітаю сьогоднішню заяву Юрія Луценка щодо подання про зняття депутатської недоторканності з депутата-сепаратиста Скорика. Я думаю, що це хороший сигнал і крок, Юрій Віталійович тримає обіцяний вектор...", - сказав Шкіряк.
Він зазначив, що в справі Скорика немає політичної складової, вона виключно кримінальна і пов'язана з його злочинами.
"Нічого дивного в цьому немає. У справі немає ніякого політичного підтексту. Вона є виключно кримінальною і стосується його злочинів проти України і активістів Євромайдану. Я переконаний, що будуть нові епізоди його участі в сепаратистському русі, я не виключаю його ролі в проекті "Новоросія", що керувався з Росії в Одеській області. І безумовно, ми повинні давати оцінку тому, що найлегше зараз звинувачувати правоохоронні органи, називаючи це політичними репресіями. це зручна позиція", - сказав радник глави МВС.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше народний депутат від "Опозиційного блоку"  Микола Скорик заявляв, що Україною правлять окупанти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?