Храм УПЦ МП у Львові обклеїли плакатами зі Сталіним - фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Храм УПЦ МП у Львові обклеїли плакатами зі Сталіним - фото

Храм УПЦ МП у Львові обклеїли плакатами зі Сталіним - фото
Джерело:  online.ua

У Львові невідомі завісили храм УПЦ МП плакатами із Йосипом Сталіним і написами "сталінський патріархат". На думку священнослужителів єпархії, це спроба спровокувати межконфесійну ворожнечу, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Львівської єпархії УПЦ МП.

Зазначається, що це сталося у ніч з 20 на 21 жовтня 2018 року у мікрорайоні Сихів у Львові.

"Невідомі особи обклеїли стіни храму св. князя Володимира УПЦ, який розташований тут, листівками із зображенням Сталіна і написами "Сталінський патріархат", - сказано в повідомленні.

Представники храму підкреслили, що в жовтневому рішенні Синоду є заклик "утримуватися від захоплення церков, монастирів та іншого майна, а також від будь-яких інших насильницьких дій та помсти, щоб перемагали мир і любов Христа".

"Наголошуємо також, що Президент України Петро Порошенко особисто гарантував вільне визначення для кожного громадянина яку Церкву відвідувати і мирне вирішення усіх проблем, що виникнуть в перехідний період", – додали вони.


Нагадаємо, нещодавно Російська православна церква прийняла рішення про повне припинення євхаристійного спілкування з Константинопольським патріархатом. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Синоду РПЦ у Мінську.

Як повідомляв ONLINE.UA, в УПЦ КП "розкусили" підступний план російської церкви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?