Хрещатик буде червоним: український розвідник назвав річ, яка загрожує війною в Києві
Категорія
Події
Дата публікації

Хрещатик буде червоним: український розвідник назвав річ, яка загрожує війною в Києві

Хрещатик буде червоним: український розвідник назвав річ, яка загрожує війною в Києві
Джерело:  online.ua

Український військовий звернувся до тих, хто закликає вийти на черговий Майдан в Україні, і попередив: у разі початку серйозних збройних зіткнень проллються ріки крові, а тіла загиблих не буде кому прибирати – люди боятимуться виходити на вулицю.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів учасник АТО, розвідник і інструктор Олег "Птах" Бондаренко.
«Якщо зараз в Києві почнуться бої на вулицях — це будуть трупи. Це будуть реальні трупи, які почнуть розкладатись й смердіти. Які нікому буде прибирати, тому що люди будуть боятися вийти на вулицю», — підкреслив він.
Розвідник додав, що цього ніхто не розуміє «тому що більшість людей не знають, що це таке — приліт по вікнах, що таке пущена у вікно чергу, не знають».


Читайте також: У Києві був ЛДНР: в соцмережах обговорюють фото з акцій протесту
«Не знають, що це таке, коли тобі в квартиру залітає снаряд "Мухи" — і ніхто з знаходилися вдома не виживає. Ніхто не знає. Ніхто не може собі уявити, як з поверхів висоток починають випадати діти — тому що в будинку щось влетіло, вибухнуло — і дитина вилетів, впав і розбився. Як це — коли діти почнуть гинути під колесами пролітають машин», — розповів Бондаренко.
Він запевнив, що «ніхто не буде дивитися, що там, на тій дорозі — тому що будуть бігти і стріляти одночасно, стріляти, до речі, куди доведеться — не важливо, потрапиш або не потрапиш, це вуличні бої, це дуже жорстока штука!»

Розвідник додав, що, якщо громадянське суспільство вирішить йти «проти "злочинної влади", кожному з протестувальників варто задуматися, «яке моральне право ви маєте смикати на ці акції людей, що пройшли через все те лайно, яке є невід'ємною частиною війни, які пройшли, в тому числі, через смерть і кров?»


Читайте також: Названі три причини, чому в Києві не буде жодного "майдану": опубліковано відео


«Вибачте, але це нечесно — спекулювати на почуттях людей, які втратили друзів, які були поранені самі, які пройшли через полон... В силу певних обставин, держава не змогла надати їм що-то, у вигляді компенсацій. А ви зараз цих людей натаскиваете на збройне протистояння», - зазначив боєць.
За його словами, «ці люди вміють стріляти, у них немає табу на смерть, на вбивство».
«Як тільки він входить в раж, і у нього в руках зброю — все, це машина для вбивства! Причому озлоблена машина для вбивства. Ви ж не підете йому патрони підносити. І не станете поруч з ним зі стволом. І гранату не будете кидати поряд з ним. Ви сховаєтесь у своїй квартирці, увімкніть швидко інтернет — і будете говорити: "Мій Вася-"кіборг" там стріляє, всі допоможемо Васі-"кіборга"!" Ось що станеться», — переконаний розвідник

Він припустив, що в результаті на вулицях «залишиться безпосередньо цей боєць — проти іншого такого ж бійця, і вони будуть стріляти одне в одного, у мирному місті».


Читайте також: Кучма відверто висловився щодо можливості нового Майдану


«Чим все закінчиться? Є два варіанти. Або спочатку буде пшик, як було з цим "третім Майданом", який у лютому намагалися зробити, і який розгойдували люди, що сиділи в готелі "Козацький". Або вони спробують щось поставити, їх поб'ють-полупят, а народ їх не підтримає, швидше за все. Про що "Майдан"? Про те, що "злочинна влада"? Так всі і так це знають», — розповів Бондаренко.
За його словами, люди «побояться підняти дупи, тому що все чудово, насправді, розуміють: якщо третій Майдан — він буде кривавим».
«І крові буде дуже багато. І одна справа — дивитися на це все по телевізору, і зовсім інше — потім шукати, де взяти протез замість руки або ноги... А ще є головне питання: чи взагалі існувати Україна?» — заявив боєць.
На його думку, «всі, кому треба, вони дуже швидко звідси сдр*снуть, у них є літаки, у них є катери».
«Вони стали в Херсоні, перейшли на Крим — всі вони на непідконтрольної території і можуть там жити і благоденствувати, поки "Крим не наш". Ні? Тоді дозаправились в Криму і пішли на Новоросійськ. Всі вони в Росії. Їм не страшно... У них у всіх буде можливість кудись піти», — гірко додав розвідник.


Читайте також: Савченко висловилась про "новий Майдан" і руку Москви: з'явилося відео


При цьому в результаті «залишиться, з одного боку, Нацгвардія, міліція, поліція, а з іншого — люди, серед яких — воїни, які, згідно з чинним законодавством незаконно володіють зброєю, бойовою зброєю».
«Бойову зброю буде з обох сторін. Не гумові кулі там і мисливські гвинтівки тут, немає. Це вже буде нарізну проти нарізної. Це будуть подствольники проти підствольників. Це будуть "Мухи" проти "Мух". Це буде БТР, який не можна буде підпалити запальною сумішшю. І він буде валити з КПВТ, з ПКТ, з іншого штатного озброєння. І тиснути він буде. Це будуть всі ці модні машини, які зараз на озброєнні Нацгвардії і які нашпиговані хорошим озброєнням. І вони не будуть дивитися. Вони поїдуть по людям. По наметах, по людям, по бочках з багаттями... І за всім що стріляє», - зробив він жорсткий прогноз.
В результаті, за словами розвідника, «крові буде багато, Хрещатик стане червоним».

Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Якщо почнеться новий "Майдан", Київ почервоніє від крові - український розвідник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?