Хресну ходу в Києві зустрічають "вибухівкою": з'явилися подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Хресну ходу в Києві зустрічають "вибухівкою": з'явилися подробиці

Хресну ходу в Києві зустрічають "вибухівкою": з'явилися подробиці

До поліції надійшла інформація про замінування шляху, яким до Києва йдуть учасники хресної ходи УПЦ Московського патріархату.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції в Києві.
"Сьогодні близько шостої години ранку до чергової частини Головного управління столичної поліції надійшло два анонімних повідомлення про те, що по маршруту хресного ходу, а саме в Святошинському районі і в напрямку міста Бориспіль, закладено вибухівку", - йдеться в повідомленні поліції.
На місце події терміново виїхали слідчо-оперативні групи управлінь поліції, фахівці-вибухотехніки, кінологи і працівники ДСНС.
"Правоохоронці проводять відповідні заходи щодо встановлення особи, яка повідомила про замінування", - додали в прес-службі Нацполіції.
Раніше на в'їзді в передмістя Києва, Бориспіль, активісти встановили "блокпост", щоб зустріти учасників хресної ходи, організованої Московським патріархатом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?