Хто фінансував "Путін, введи війська" в Луганську: з'явилися нові факти про відомого сепаратиста
Категорія
Політика
Дата публікації

Хто фінансував "Путін, введи війська" в Луганську: з'явилися нові факти про відомого сепаратиста

Хто фінансував "Путін, введи війська" в Луганську: з'явилися нові факти про відомого сепаратиста
Джерело:  online.ua

Фінансуванням сепаратизму в Луганську займався одіозний екс-депутат Луганської облради Арсен Клінчаєв, який нещодавно зумів втекти з Києва до Москви.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив депутат Сєверодонецької міської ради Григорій Пригеба.
За його словами, на початку 2014 року, координуючи роботу Громадської ради народної довіри, він отримав інформацію
про те, що Арсен Клінчаєв оплачував діяльність проросійського руху, в тому числі організовував вербування в Луганськ платних провокаторів з шахтарських районів Луганської області.
Прибулі «демонстранти» повинні були показати "волю народу" і змусити депутатів Луганської облради на сесії 2 березня прийняти заяву про визнання центральної влади України нелегітимною.
"Так ось, 2 березня їх всіх завезли. Вони в парку шаленіли. А потім Голенко (глава Луганської облради, - ONLINE.UA) розповідав, що це "прості луганчани" примусили депутатів прийняти рішення про допомогу "братнього російського народу", типу "Путін введи війська!", - розповів Пригеба.
Також він додав, що "перед цим, 1 березня, Клінчаєв і Харін (перший заступник голови обласної ради, - ONLINE.UA) зустрічалися в "Баккарі" (ресторан в центрі Луганська, - ONLINE.UA) з "активом".
«Вони поділялися на "сотні", "десятки" і роздавали там гроші. Сто відсотків - так і було, мені правоохоронці зливали інформацію", - заявив сєверодонецький депутат.
Більше читайте в статті на ONLINE.UA — З Києва втік сепаратист, який фінансував заворушення за Росію: нові деталі здачі Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?