Хто гірше: в мережі смішно порівняли двох одіозних фанатів Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Хто гірше: в мережі смішно порівняли двох одіозних фанатів Путіна

Хто гірше: в мережі смішно порівняли двох одіозних фанатів Путіна

У мережі спробували порівняти двох затятих прихильників президента Росії Володимира Путіна — ватажка так званої ДНР Олександра Захарченко і режисера Микиту Михалкова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Максима Горюнова.
"Довго думав, хто гірше: Михалков або Захарченко? Вирішив, що Захарченко краще: у його мовленні зустрічаються такі слова як "виробнича ланцюжок", "ринок", "обладнання" і т. д.
У промові Михалкова таких слів немає. Є "церква", "дух", "селяни", "земля", – написав він.


Читайте також: Суперник Путіна обурив мережу цинізмом щодо Криму: з'явилося відео

За словами блогера, "Захарченко родом з тридцятих років минулого століття. Міхалков - з тридцятих років позаминулого століття".
"Історично Захарченко виграв у Михалкова: фабрика з вільнонайманими робітниками перемогла поміщицьку плантацію з кріпаками, рабами. І програла лабораторії, що складається з учених,
зайнятих розробкою якої завгодно нової технології", — вважає Горюнов.
Крім того, "з точки зору лабораторії, мови Михалкова - це наскальний живопис людей, загорнутих в шкури, що живуть у печері, які жеруть коріння і запечену падаль. Захарченко на цьому тлі – середньовічний дикун, жгущий відьом і молодих людей з IQ вище 70, але з проблисками думки, вмінням говорити, з писемністю".
"Звичайно, і то жаба, і то гадюка. Але треба розуміти, що Захарченко - це великий крок вперед у порівнянні з Міхалковим. У нього більше шансів вилікуватися від антисемітизму, монархізму і попівського шовінізму. Для Міхалкова це доля і фатум", - з сарказмом резюмував автор.
У мережі з охоче підтримали ці порівняння.







Нагадаємо, раніше український блогер Ярослав Матюшин на ONLINE.UA жорстко висміяв прибічників "Новоросії" та їхні божевільні заяви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?