Хто і для чого робить "бавовну" на аеродромі Енгельс — відповідь експерта
Категорія
Україна
Дата публікації

Хто і для чого робить "бавовну" на аеродромі Енгельс — відповідь експерта

Хто і для чого робить "бавовну" на аеродромі Енгельс — відповідь експерта
Джерело:  online.ua

Військовий експерт вважає, що вибухи на російському військовому аеродромі "Енгельс" мають високу "додану вартість". Знищення кожного ракетоносія – це зменшення кількості ракет, які будуть запущені в Україну, менше руйнувань, більше годин стабільного електропостачання. Таку думку в етері ютуб-каналу online.ua висловив військовий експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Хто і з якою метою знищує техніку РФ на аеродромі Енгельс?

Наші ЗСУ до цього не причетні, принаймні офіційно, жодних підтверджень немає, є тільки коменти з боку наших високопосадовців. Україна не взяла на себе відповідальності .

Я для себе роблю таку картинку, коли кажуть Енгельс — це одразу фотографія пан Чмут і пан Буданов, коли вони фотографувалися і тримали щось там в руках, якийсь блек бокс. Кожного разу, коли в Україні починався блекаут, у росіян починався блек бокс, - зазначив Іван Ступак.

Експерт вважає, що у росіян не вистачає ракетоносіїв, щоб запускати більше ракет.

Усі ці знищення, неважливо хто це зробив: проукраїнські сили, які знаходяться в РФ, партизанський рух — це добре.

Усі ці "бавовни" — це "бавовни" з високою доданою вартістю. Просто знищення танку — це добре, але танк має малу додану вартість, у них (росіян -ред.) там три тисячі цих танків. А ось носії ракет для росіян дуже важливі — у них їх мало. У росіян, дійсно, багато ракет радянського виробництва, російського виробництва. У них їх вистачить не на два-три масованих залпи, а й можливо на двадцять.

Проте, якщо у них тисячі ракет, а самих ракетоносіїв — десятки. І ось кожного разу, коли пошкоджується ракетоносій, який може взяти на себе одну-дві ракети, більше не може взяти, оскільки там втрачаються «льотні» характеристики. Тобто мінус ракетоносій — мінус дві ракети, які летять в нашу сторону, на які повинно відволікатися наше ППО, які, теоретично, можуть знищити нашу інфраструктуру. Це мінус десяток годин, які українці повинні сидіти без світла, мінус інфраструктура, яку треба відновити. Дійсно висока додана вартість, - наголошує військовий експерт.

На думку аналітика Українського інституту майбутнього, якщо один раз пошкодили пару таких російських ракетоносіїв, їх треба відновлювати, а відновити швидко не вийде, тому що це - радянський виріб. Якщо такі літаки зазнають пошкодження, то вони можуть вийти з ладу на один-два місяці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?