Хто насправді протестував у Нових Санжарах - шокуючі дані від МВС
Категорія
Україна
Дата публікації

Хто насправді протестував у Нових Санжарах - шокуючі дані від МВС

Хто насправді протестував у Нових Санжарах - шокуючі дані від МВС
Джерело:  online.ua

Представник НПУ в Полтавській області Юрій Сулаєв поділився свіжими даними щодо ситуації на Полтавщині, за якою слідкує уся Україна. Він підкреслив, що більшість затриманих під час протестів у Нових Санжарах виявилися не місцевими жителями, передає ONLINE.UA.

"Так, були люди машинами з номерами з інших областей. Якщо говорити про те, що 16 з 24 були немісцевими, сказати точну кількість не можу, але приблизно таке співвідношення", - сказав Сулаєв.

Окрім того, начальник обласної поліції Іван Виговський в ході засідання сесії Полтавської облради почав стверджувати, що всі затримані 24 людини - це місцеві жителі. Таким чином, він фактично спростував слова Сулаєва.

"Але сьогодні, аналізуючи ту ситуацію, ми бачимо там і сторонніх осіб, вони будуть також ідентифіковані, встановлені", - додав Виговський.

Варто зазначити, що речник МВС Артем Шевченко повідомив, що серед протестувальників стояв стійкий перегар від місцевих жителів, незважаючи на те, що було розпорядження закрити всі заклади, в яких був алкоголь.

"І цей градус в проміле без сумніву додав градуса емоційної хоробрості деяким правопорушникам", - каже Шевченко.

Трохи згодом директор Департаменту комунікації МВС пояснив, що одна з причин паніки - відсутність обізнаності у місцевих жителів. За словами Шевченка, "народ просто хайпував від самого факту того, що раптом виявився в центрі такої уваги".

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Червоний Хрест відправить місію у Нові Санжари.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?