Хто не без гріха - в команді Зеленського здивували реакцією на новий гучний скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Хто не без гріха - в команді Зеленського здивували реакцією на новий гучний скандал

Хто не без гріха - в команді Зеленського здивували реакцією на новий гучний скандал

Політичну силу президента України Володимира Зеленського сколихнув новий гучний скандал. На цей раз "героями" стали Олександр Корнієнко і Давид Арахамія, які попалися на обговоренні своїх жінок-колег у вульгарній формі. Заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук здивував реакцією на скандальну ситуацію. Він виправдав нардепів, нагадавши, що вони вже визнали свою помилку і вибачились перед колегами. Прокоментував скандал Стефанчук в інтерв'ю Радіо Свобода, передає ONLINE.UA.

Стефанчук заявив, що не схвалює вчинок Корнієнко, але вважає його дуже порядною людиною, тим більше що він знайшов в собі мужність вийти і відразу вибачитися. На думку віце-спікера ВРУ, така форма, в якій спілкувалися Корнієнко та Арахамія, допустимі тільки десь в лазні.

"Я не схвалюю цього. Я про це говорив і Олександру (Корнієнко - ред). Просто сталося так, що набуло розголосу, скажімо так, спілкування між хлопцями, яке не припустимо або допустимо десь в лазні, де можна переговорити, поспілкуватися про все. Ну, так сталося. Але для мене важливо, що Олександр відразу знайшов в собі мужність вийти і відразу вибачитися. Хто не без гріха - нехай кине камінь. Але важливо не те, що ти не повинен робити помилок, ти повинен робити висновки з своїх помилок. Я дуже глибоко переконаний, що і Давид, і Олександр зроблять висновки зі своїх помилок ", - прокоментував ситуацію Стефанчук.

Нагадаємо, що члени "Слуга народу" вляпалися в новий скандал кілька днів тому. Він виник після того, як з'явився відеозапис, на якій глава фракції Давид Арахамія і голова партії Олександр Корнієнко обговорювали свою колегу Ірину Аллахвердиєву, думаючи, що всі мікрофони вимкнені. Зокрема, Корнієнко назвав її "робочої бабою, як корабельна сосна". Пізніше нардеп вибачився перед жінкою за свої висловлювання, та й сама Аллахвердиєва заявила, що скандальне відео з розмовою її колег насправді «фейк».

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський здивував зізнанням  після скандалу в Слузі народу, пов'язаного з висловлюванням Третьякової "про дітей низької якості".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?