Хто перемагає на виборах президента США: з'явилася онлайн-інфографіка
Категорія
Світ
Дата публікації

Хто перемагає на виборах президента США: з'явилася онлайн-інфографіка

Хто перемагає на виборах президента США: з'явилася онлайн-інфографіка
Джерело:  projects.voanews.com

У мережі з'явилася онлайн-інфографіка перебігу президентських виборів в США, яка відображає поточне положення двох головних претендентів на перемогу: кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон і представника Республіканської партії Дональда Трампа.


ВИБОРИ В США-2016: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Голос Америки».
В онлайн-інфографіці представлені всі штати, кожен з яких, залежно від кількості населення, дає певну кількість електоральних голосів.
Перемогу здобуде той кандидат, який отримає підтримку понад 270 голосів.
Якщо жоден з кандидатів не зможе досягти необхідної позначки, переможця президентських виборів визначатиме палата представників Конгресу США.


Читайте також: В Росії вже заговорили про "прокляття мумії" для Клінтон.


Для відображення результатів по кожному штату необхідно навести на нього курсор.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на виборчій дільниці в Нью-Йорку свій голос віддав кандидат в президенти від республіканців Дональд Трамп, який при тому намагався пожартувати.


Раніше  в голосуванні взяла участь представник Демократичної партії Хілларі Клінтон, яка прийшла на дільницю разом із чоловіком, екс-президентом США Білом Клінтоном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?