Хто попереджував Трампа про коронавірус ще в 2019 році - резонансні дані
Категорія
Світ
Дата публікації

Хто попереджував Трампа про коронавірус ще в 2019 році - резонансні дані

Хто попереджував Трампа про коронавірус ще в 2019 році - резонансні дані
Джерело:  online.ua

Американська розвідка озвучувала неодноразові попередження адміністрації президента США Дональда Трампа про можливі наслідки коронавірусу як для здоров'я людей, так і для бізнесу ще в листопаді 2019 року. Такими резонансними даними ділиться телекомпанія ABC з посиланням на анонімні джерела, що ознайомлені з доповіддю Національного центру медичної розвідки при Розвідувальному управлінні Міністерства оборони США (РУМО), передає ONLINE.UA.

Ознайомившись з доповіддю можна зрозуміти, що побоювання у зв'язку з вірусом, що поширювався на території китайського Уханя, були детально описані представниками спецслужб, які були стурбовані, що він може нести серйозну загрозу для американських військовослужбовців в Азії.

Окрім того, автори доповіді дійшли висновку, що наслідки від цього вірусу "можуть бути катастрофічними". Це означає, що Дональд Трампа знав про наближення пандемії ще в 2019 році.

"Дана інформація була неодноразово доведена до РУМО, Комітету начальників штабів ВС США і Білого дому. Журналісти зазначають, що брифінги, в яких брали участь високопоставлені представники федерального уряду і члени Ради національної безпеки Білого дому, за темою нового вірусу регулярно проходили у грудні", - сказано в повідомленні телекомпанії.

Що цікаво, нещодавно газета The Washington Post заявила, що перше подібне попередження американська адміністрація отримала 3 січня.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA,  американська влада виділила 1,2 мільйона доларів Україн і на подолання наслідків пандемії коронавірусу. Уже відомо, що ці гроші підуть на медичну та гуманітарну допомогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?