Хто пройшов у фінал Нацвідбору на Євробачення 2020: результати першого півфіналу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Хто пройшов у фінал Нацвідбору на Євробачення 2020: результати першого півфіналу

Хто пройшов у фінал Нацвідбору на Євробачення 2020: результати першого півфіналу
Джерело:  online.ua

В Україні завершився перший півфінал Нацвідбору на Євробачення 2020 року, за підсумками якого визначилися перші фіналісти. Хто пройшов у фінал Нацвідбору-2020 року стало відомо за результатами голосування членів журі та глядачів. У фіналі боротися за право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі будуть - Марина Круть, Go-A і Jerry Heil. Про результати голосування в першому півфіналі повідомляє ONLINE.UA.

У першому півфіналі голосування членів журі - Андрія Данилка, Тіни Кароль та Віталія Дроздова - практично збіглося з рішенням глядачів. Фаворитом першого етапу Нацвідбору стала бандуристка KRUTЬ з піснею "99" - вона отримала по 8 балів (вища оцінка) від суддів і глядачів.

На другому місці першого півфіналу опинився гурт Go_A з піснею "Соловей". Судді оцінили виступ музичного колективу в 6 балів, а глядачі віддали групі 7 балів.

Третє місце в підсумковій таблиці першого півфіналу Нацвідбору зайняла Jerry Heil з піснею Vegan. Члени журі поставили автору популярних хітів "Охрана, отмена", "Натверкай", "Вільна каса" 7 балів, глядачі - 6 балів.

Нагадаємо, в першому півфіналі взяли також участь гурт [О], Katya Chilly, CLOUDLESS, GIO і Assol. Вже через тиждень, 15 лютого, у другому півфіналі вийдуть на сцену ще 8 учасників, троє з який пройдуть у фінал і стануть претендентами на право представляти Україну на Євробаченні-2020. У другому півфіналі візьмуть участь групи MOONZOO feat. F.M.F. Sure і FO SHO, виконавці Еліна Іващенко, Олександр Порядинський, GARNA, KHAYAT, David Axelrod і проєкт TVORCHI.

Євробачення-2020 буде проходити в Нідерландах. Участь в конкурсі візьме 41 країна. До цього числа увійшли всі країни-учасниці конкурсу попереднього року, за винятком Угорщини і Чорногорії, які відмовилися від участі в Євробаченні-2020 року фінансових причин. Болгарія і Україна повернулися на конкурс після річної перерви. Перший півфінал Євробачення-2020 відбудеться 12 травня, другий півфінал - 14 травня. Фінал "Євробачення-2020" заплановано на 16 травня.

Раніше ONLINE.UA публікував онлайн-трансляцію першого півфіналу Нацвідбору на Євробачення-2020 з відео виступів всіх учасників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?