Хто стоїть за вбивством Захарченко - перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Хто стоїть за вбивством Захарченко - перші подробиці

Хто стоїть за вбивством Захарченко - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький заявив, що за вбивством главаря "ДНР" Олександра Захарченко стоїть ФСБ РФ. Він також пояснив, що Росія "зачищає" у фейкових республіках тих, хто може стати свідками агресії РФ проти України в міжнародних судах.

З такою заявою представник української розвідки виступив в ефірі одного з українських каналів, передає ONLINE.UA.

Скібіцький заявив, що ліквідація Захарченка - це подія, яку прогнозували, тому що всі одіозні лідери так званих "ЛНР" і "ДНР" – знищені. Ті, які безпосередньо брали активну участь у подіях 2014 року і ті, які можуть стати свідками в міжнародних судах щодо агресії РФ проти України.

"Справді, за даними воєнної розвідки України, за знищенням Захарченка стоїть ФСБ. Зрозуміло, що вони ж будуть намагатися звинуватити українську сторону в проведенні, як вони називають, терористичного акту, для того, щоб потім висувати нам якісь звинувачення", - сказав він.

Він також додав, що є достовірна інформація, що кафе "Сепар" довгий період часу було під безпосереднім контролем ФСБ. Крім того, цей заклад був повністю обладнаний в оперативному плані. Там можна було знімати і відео-, і аудіоінформацію. І ФСБ Росії знали всі заходи, що їх проводив Захарченко в цьому кафе.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше тимчасовий наступник ватажка бойовиків терористичної організації "ДНР"  Дмитро Трапезников заявив про курс на приєднання ОРДО до Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?