"Хто ці люди?!": в Україні придумали, як провчити ПАРЄ
Категорія
Політика
Дата публікації

"Хто ці люди?!": в Україні придумали, як провчити ПАРЄ

"Хто ці люди?!": в Україні придумали, як провчити ПАРЄ
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що в України немає довіри до Парламентської асамблеї Ради Європи після того, як вона дозволила Росії повернутися. Тож Верховна Рада мала б відкликати запрошення членів ПАРЄ бути спостерігачами на виборах в Україні, передає ONLINE.UA.

"Маємо на це повне право", – написав Клімкін.

Український дипломат наголосив, що на початку 2019 року писав до ОБСЄ листа, в якому "чітко сказав, що Україна не прийматиме заявки про реєстрацію російських спостерігачів по лінії ОБСЄ". До цієї позиції поставилися з розумінням.

"Якщо ПАРЄ підтвердить повноваження російської делегації, то я б на місці Верховної Ради відкликав запрошення ПАРЄ брати участь у спостереженні за нашими парламентськими виборами. Зрештою, хто ці люди, щоб навчати нас демократії після того, як вони дозволили РФ повернутися в ПАРЄ? Довіри до цієї Асамблеї у нас більше немає", - сказав очільник МЗС.

Як повідомляв ONLINE.UA, український лідер Володимир Зеленський заявив, що розчарований рішенням Парламентської асамблеї Ради Європи затвердити без обмежень повноваження делегації Російської Федерації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?