Хто замінить Джонні Деппа у "Фантастичних звірах": Мадс Міккельсен уже дав відповідь
Категорія
Культура
Дата публікації

Хто замінить Джонні Деппа у "Фантастичних звірах": Мадс Міккельсен уже дав відповідь

Хто замінить Джонні Деппа у "Фантастичних звірах": Мадс Міккельсен уже дав відповідь
Джерело:  online.ua

Останнього часу інтернетом ширилися чутки про пропозицію ролі головного злодія "Фантастичних звірів 3" Гріндевальда данському актору Мадсу Міккельсену. Зірка кіно напередодні особисто відреагував на оприлюднені деталі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на IGN.

За його словами, наразі така інформація не більше, аніж прості чутки.

"Це все на рівні чуток. Я знаю стільки ж, скільки ви з газет. Чекаю телефонного дзвінка", - пояснив Міккельсен.

Нагадаємо, "Фантастичні звірі" - це серія фільмів у всесвіті Гаррі Поттера, однак події там розгортаються наприкінці 1920-х років. Раніше у двох попередніх фільмах роль Гріндевальда, з яким борються головні герої, зіграв Джонні Депп. Його участь у проєкті віднедавна закінчилася.

У листопаді 2020 року завершився судовий процес між Деппом і таблоїдом The Sun, журналісти якого у статті 2018 року назвали актора "побивачем дружини". Приводом стала інформація, яку надала медіа тодішня дружина голлівудця Ембер Герд.

Судовий позов між таблоїдом і Деппом закінчився не на користь останнього. Невдовзі після вироку з актором перестали співпрацювати автори серії "Фантастичні звірі", яка виходить від студії Warner Bros.

Слід зауважити, що знімання третього фільму зірвала пандемія коронавірусу COVID-19, в період якої вже встиг завершитися судовий позов Деппа проти медіа.

Як повідомляв ONLINE.UA, талановита голлівудська акторка Марго Роббі з’явиться у головній ролі в новому фільмі-франшизі "Пірати Карибського моря" замість свого зіркового колеги Джонні Деппа. Варто зазначити, що поки деталі сюжету тримають в таємниці, однак точно відомо, що красуня замінить легендарного капітана Джека Горобця, якого раніше постійно грав Депп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?