Хто замовив убивство Вороненкова: озвучено можливе прізвище
Категорія
Події
Дата публікації

Хто замовив убивство Вороненкова: озвучено можливе прізвище

Хто замовив убивство Вороненкова: озвучено можливе прізвище

Замовником убивства екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова міг бути генерал ФСБ РФ Олег Феоктистов, який зараз є головою служби безпеки "Роснефти".
Онлайн- хроніку подій в зв'язку зі вбивством екс-депутата російської Держдуми в Києві читайте на ONLINE.UA
Про це на брифінгу заявив екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Обозреватель.
"Вороненков дуже багато знав і знав про те, що він є найбільш вразливим для путінської системи... Через це він багато нажив ворогів, вони вже кілька разів робили замах на нього в Росії. Моя основна версія, що ті, хто за цим стоять, це ті самі люди, Олег Феоктистов, колишній і діючий генерал", - підкреслив він.
При цьому Пономарьов заявив, що "в Росії в ФСБ є кілька генералів, у яких є право прямого дзвінка президенту РФ Путіну, Феоктистов - один з цих генералів".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генпрокурор України Юрій Луценко заявив про наявність двох головних версій вбивства Вороненкова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?