Художниця намалювала портрет Леонардо Ді Капріо грудьми
Категорія
Культура
Дата публікації

Художниця намалювала портрет Леонардо Ді Капріо грудьми

Художниця намалювала портрет Леонардо Ді Капріо грудьми
Джерело:  Gazeta.ua

Художниця з Пітера Ірина Романовська грудьми намалювала портрет Леонардо ДіКапріо з довгоочікуваним "Оскаром".
Про це повідомляє ONLINE.UA.
За словами Романовської, вона збирається в Голлівуд, щоб особисто презентувати картину акторові. Художниця підкреслила, що готова вивчити англійську мову заради спілкування з ДіКапріо.
"Я в захваті, що ДіКапріо отримав довгоочікуваний "Оскар", я думаю, всі цього чекали. Він один з моїх улюблених акторів. Фільм "Легенда Х'ю Гласса" вважаю шедевром і тут треба віддати належне геніальній грі актора з великої літери", - розповіла вона.
Раніше Романовська намалювала грудьми портрети президента США Барака Обами, депутата Законодавчих зборів Санкт-Петербурга Віталія Мілонова, футболіста Ліонеля Мессі і багатьох інших.
Увечері в неділю, 28 лютого (вранці 29 лютого по київським часом), в Лос-Анджелесі відбулася 88-а церемонія вручення нагород кінопремії "Оскар". ДіКапріо удостоївся статуетки в номінації "Краща чоловіча роль" за роботу в стрічці "Легенда Х'ю Гласса".
Це перший "Оскар" в кар'єрі 41-річного актора. Раніше він висувався на кінопремію за ролі в картинах "Що гризе Гілберта Грейпа", "Авіатор", "Кривавий алмаз" і "Вовк з Уолл-стріт", а також за продюсування останнього.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що реставратори в Чикаго відновили кольори картини Ван Гога.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?