Хвилинка сміху: стрибаючий на батуті лабрадор розвеселив мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Хвилинка сміху: стрибаючий на батуті лабрадор розвеселив мережу

Хвилинка сміху: стрибаючий на батуті лабрадор розвеселив мережу
Джерело:  online.ua

Новим героєм мережі став лабрадор на прізвисько Оскар, який любить стрибати на батуті. Незвичайні веселі розваги собаки розвеселили користувачів соцмережі. Відео з стрибаючим на батуті лабрадором стало вірусним - його переглянули вже понад 300 тисяч разів, передає ONLINE.UA.

У відео лабрадор Оскар стрибає на батуті зі своїм другом - хлопчиком Альфі. Вони точно знають толк в розвагах і це підтверджує ролик, який зняв господар собаки. Чоловік розповів, що після величезної кількості тренувань пес став по-справжньому досвідченим стрибуном. І судячи з відео, так воно і є!

"Вони завжди грають разом на батуті, вони найкращі друзі, але собака думає, що він може зробити це краще, ніж Альфі", - поіронізував над успіхами лабрадора господар.

Користувачі мережі високо оцінили майстерність Оскара. Багато хто навіть позаздрили псу, який може знаходити собі такі цікаві розваги.

"Цей пес живе кращим життям, і він на 100% це заслужив; Аххх, ось як виглядає веселощі в чистому вигляді!; Це просто дивно - собака на батуті!; Це навик брейк-дансу, дуже складний навіть для людей", - коментують відео з стрибаючим лабрадором на батуті в мережі.

Слід зазначити, що це не перший стрибаючий на батуті пес, який вразив мережу. Кілька днів тому аналогічне відео було знято в американському Хілліарді. Там такий же як Оскар батутний віртуоз розважав людей, що проходили повз паркан.

"Ми бачимо, як голова собаки вискакує через паркан, і я на секунду подумав, що у собаки просто є навички супер-стрибання! Потім ми зрозуміли, що собака дійсно стрибає на батуті! Всі на пішохідній доріжці зупинялися, щоб подивитися шоу! Це було весело! Тільки сміх, який нам всім дуже потрібний в ці напружені часи! " - поділилися емоціями очевидці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що розваги пінгвінів і морського лева в океанаріумі розвеселили мережу. Їх вирішили випустити на прогулянку для знайомства з морськими мешканцями. Реакція тварин на нових друзів викликала бурю сміху у користувачів мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?