Hyperloop в Україні: експерти спрогнозували вартість квитків
Категорія
Україна
Дата публікації

Hyperloop в Україні: експерти спрогнозували вартість квитків

Hyperloop в Україні: експерти спрогнозували вартість квитків
Джерело:  online.ua

Є кілька способів попереднього розрахунку вартості проїзду на вакуумній транспортній системі Hyperloop, тестову площадку для якої збираються будувати в Дніпрі.

Про це йдеться в даних аналізу Українського інституту майбутнього, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Hyperloop в Україні: Омелян анонсував будівництво тестового майданчика

Відзначається, що для проїзду за маршрутом "Лос-Анджелес-Сан-Франциско" використовують систему розрахунку вартості квитків з міркувань покриття експлуатаційних витрат. Таким чином, ціна проїзду "Київ-Одеса" складе $19,9 (близько 518 гривень) і займе 31 хвилину.

При цьому, швидкісний потяг "Інтерсіті" долає цю відстань за шість годин при ціні квитка в 324 гривні, а літак, - за годину при вартості в майже 3 тисячі гривень.

У той же час, варто зауважити, що якщо розраховувати ціну на квиток Hyperloop за напрямком "Київ-Одеса" з міркувань окупності будівництва транспортної системи протягом 30 років, то проїзд має коштувати принаймні 4384 гривні.

Як повідомляв ONLINE.UA, стартовий майданчик Hyperloop буде будуватися в Дніпрі за підтримки приватних інвесторів, а також ряду державних компаній.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?