"І лаю по-київськи владу, й горілку по-київськи п'ю!": Зібров збирає кавери на "Хрещатик"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"І лаю по-київськи владу, й горілку по-київськи п'ю!": Зібров збирає кавери на "Хрещатик"

"І лаю по-київськи владу, й горілку по-київськи п'ю!": Зібров збирає кавери на "Хрещатик"
Джерело:  online.ua

Павло Зібров запускає конкурс на кращий кавер легендарної пісні "Хрещатик", якій цього року виповниться 23 роки. Хіт, написаний Юрієм Рибчинським, без сумніву є символом столиці України, Києва.

За цей час виросло нове покоління і підростає наступне. Але ці покоління, виховані іншою музикою, люблять і знають супергероя Зібрембо! Тому, Павло вирішив дати пісні "Хрещатик" абсолютно нове дихання.

"Я оголошую конкурс каверів на пісню "Хрещатик". Створюйте кавери в будь-якому музичному стилі (окрім шансону!), будь-якої тривалості та обробки. Їх можуть виконувати всі, незалежно від статі та віку. Кращий кавер буде записаний разом зі мною, Народним артистом України на професійній студії. І цілком можливо, що і нове відео не змусить себе чекати", - заявив Павло Зібров.

Конкурс триватиме до 30 листопада. Надсилайте свої відеозаписи та дані на електронну пошту [email protected] з темою листа "КОНКУРС", а також викладайте на своїх сторінках YouTube з хештегом #Зібров, #Хрещатик.

Давайте разом проведемо апгрейд символу нашого улюбленого міста! Переможець отримає можливість записати кавер разом з Павлом Зібровим на студії звукозапису. За друге місце учасники зможуть отримати альбом Зіброва з автографом, а за третє - ваш кавер буде викладено на офіційний сторінках артиста.

Результати конкурсу оголосять 7 грудня! Приєднуйтесь і будьте кращими!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?