І провели референдум: в соцмережах захопилися діями ЗСУ на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

І провели референдум: в соцмережах захопилися діями ЗСУ на Донбасі

І провели референдум: в соцмережах захопилися діями ЗСУ на Донбасі

Українські війська встановили свій блокпост на південній околиці селища Новолуганське, в Донецькій області, на численні прохання місцевих жителів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook штабу АТО.
"Враховуючи велику кількість звернень мешканців села Новолуганское, внутрішньо переміщених осіб, підприємств і приватних підприємців, 23 грудня Збройні сили України встановили блокпост на південній околиці села", — йдеться в повідомленні.
У штабі також зазначили, що "це дозволить безперешкодно забезпечувати 3800 жителів селища продуктами харчування та необхідними товарами, відновити нормальне медичне забезпечення, зняти обмеження для відвідування рідними і близькими, а також забезпечити підвезення підприємствами необхідних товарів і паливно-мастильних матеріалів".


Читайте також: Стали відомі вражаючі деталі бою під Маріуполем

У свою чергу, в соціальних мережах з гумором назвали численні прохання місцевих жителів референдумом.


"Щоб уникнути політичних махінацій відразу ж після входу українських військ в селі було проведено референдум, результати якого зайвий раз підтвердили бажання жителів села перебувати під захистом ВСУ", — написав у своєму Facebook український блогер

Alex Noinets

.


Його реакцію підтримали й інші користувачі.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше губернатор Донецької області Павло Жебрівський зробив важливе уточнення щодо Новолуганського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?