І тут Путін: в листуванні Клінтон знайшли несподіваний компромат
Категорія
Світ
Дата публікації

І тут Путін: в листуванні Клінтон знайшли несподіваний компромат

І тут Путін: в листуванні Клінтон знайшли несподіваний компромат
Джерело:  Fox News

Проаналізувавши  листування глави передвиборного штабу Хілларі Клінтон, канал FoxNews звернув увагу, що кандидат в президенти США від Демократичної партії раніше в приватних бесідах неодноразово позитивно висловлювалася про президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на FoxNews.
Зокрема, в 2013 році Клінтон, виступаючи перед керівництвом агентства Sanford Bernstein, назвала Путіна цікавим співрозмовником.
"Я сиділа поруч з ним. Він захоплюючий і, знаєте, цікавий співрозмовник. Ми говорили про безліч речей, які не були наболілими темами між нами", - сказала вона.
Раніше в тому ж році під час виступу в Goldman Sachs Клінтон заявила про бажання продовжити будівництво більш позитивних відносин з Росією.
"Очевидно, що ми б дуже хотіли позитивних відносин з Росією, щоб Путін займав менш оборонну позицію у відносинах зі Сполученими Штатами, щоб ми могли працювати разом з деяких питань", - говорила кандидат від демократів.
Нагадаємо, електронне листування глави виборчого штабу Клінтон Джона Подести опублікував сайт WikiLeaks.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в листах, опублікованих WikiLeaks, співробітники виборчого штабу обговорюють свої відповіді на запитання журналістів з приводу книги "Гроші Клінтонів", в якій Фонд Клінтонів звинувачують у сумнівних операціях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?