ICU запустила першу в Україні онлайн-платформу для торгівлі ОВДП в реальному часі
Категорія
Економіка
Дата публікації

ICU запустила першу в Україні онлайн-платформу для торгівлі ОВДП в реальному часі

ICU запустила першу в Україні онлайн-платформу для торгівлі ОВДП в реальному часі
Джерело:  online.ua

Фінансова група ICU запустила платформу ICU Trade, яка дозволяє інвесторам купувати і продавати облігації внутрішньої державної позики (ОВДП) онлайн з миттєвими гарантованими розрахунками, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу компанії.

Платформа істотно спрощує процес інвестування в ОВДП і складається з двох основних елементів: інформаційного сайту і торгової системи ICU Trade.

«Більше нема потреби витрачати багато часу на пошук в інтернеті інформації про ОВДП, все необхідне зібрано в одному місці - на сайті, який також є входом в нашу торгову систему. Ми забезпечуємо користувачам системи прямий доступ до онлайн-котирувань. Інвестори бачать реальні ринкові ставки ОВДП і можуть купити або продати вибрані папери в кілька кліків», - розповіла Євгенія Грищенко, керівниця відділу брокерського обслуговування клієнтів групи ICU.

У компанії відзначають, що система інтуїтивно зрозуміла та проста у використанні, але водночас забезпечує широкий спектр можливостей, зокрема:

  • переглядати детальну інформацію щодо обраних цінних паперів;

  • купувати і продавати ОВДП;

  • стежити за своїм інвестиційним рахунком онлайн в режимі 24/7;

  • отримувати індивідуальні пропозиції по ОВДП;

  • контролювати рух коштів і залишки на рахунку;

  • виводити кошти на свій банківський рахунок.

«Переваги нашої системи - проведення торгових операцій всього за кілька секунд і можливість в будь-який момент купити або продати цінні папери, а також в один клік вивести кошти на свій банківський рахунок. Ми пропонуємо безкоштовне обслуговування рахунку в цінних паперах і одні з найнижчих комісій на ринку. Після первинної реєстрації у брокера, всі операції з купівлі/продажу ОВДП в ICU Trade можна проводити за допомогою електронного підпису з використанням SMS», - підкреслила Євгенія Грищенко.

Онлайн-платформа і торгова система повністю оптимізовані під роботу на мобільних пристроях. ICU Trade є єдиною платформою для покупки ОВДП, адаптованою під браузери смартфонів і планшетів. ICU планує запуск мобільних додатків для iOS і Android, які ще більше підвищать зручність інвестування. У компанії також обіцяють постійно вдосконалювати торговельну систему, доповнюючи функціонал новими зручними сервісами для інвесторів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?