ІД готує потужні теракти на ЧС-2018 в Росії - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

ІД готує потужні теракти на ЧС-2018 в Росії - ЗМІ

ІД готує потужні теракти на ЧС-2018 в Росії - ЗМІ
Джерело:  dailystar.co.uk

Бойовики "Ісламської держави" планують провести ряд потужних терактів під час Чемпіонату світу з футболу в Росії. Терористи готують безпілотники для транспортування бомб, якими хочуть атакувати уболівальників ЧС-2018.

Про це повідомляє Daily Star з посиланням на повідомлення терористичного угрупування в Telegram, передає ONLINE.UA.

Читайте також: "Де балалайки?": в мережі сміються над гімном ЧС-2018 в Росії

Відзначається, що по каналах ІД поширюються зображення, на яких показано, як терористи за допомогою безпілотників транспортують протитанкові ракети. У підписі до фото вказано, що бомби такого типу випускають тільки в "Ісламської державі".

Також фахівці з кібербезпеки розшифрували переговори бойовиків, з яких стало очевидним, що вони готуються відправляти смертників на стадіони Росії.

Джерело вказує, що Росія готується до запобігання терактів під час ЧС-2018. При цьому російська влада відзначає, що за останні роки більше 4,5 тисяч росіян приєдналися до терористичних угруповань, у лавах яких пройшли навчання в Іраку, Сирії та Афганістані. У ФСБ побоюються, що ці люди можуть повернутися в Росію, щоб зірвати ЧС-2018.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лондон виступив з несподіваною заявою про ЧС-2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?